torsdag den 20. marts 2014

PRAG-TUR



Kære medlemmer

Vi har nu planlagt en guided tur til Tjekkiets pragtfulde hovedstad Prag.
Turen er planlagt fra


lørdag d. 11/10 til Tirsdag d. 14/10
(altså i starten af efterårsferien.)

Prisen tur/retur med czeck Airlines er i øjeblikket  kr. 1.100,003 overnatninger i dobbeltværelse i det centrale Prag kr. 915,-

 I alt pr. Person kr. 2.015,-

Priserne er billige i øjeblikket men begynder snart at stige. Derfor er det vigtigt at booke fly og hotel hurtigst muligt så tilmeldingsfristen er kort, nemlig Det er også vigtigt at komme med morgenflyveren som er i Prag kl ca 10,40 så vi næsten har en hel ”arbejdsdag”.


Tilmeldingsfrist: Tirsdag d 1. April. 
                                     




På turen vil vi forsøge at besøge alle de kendte steder – hvor det kan lade sig gøre – for man restaurerer på livet løs i byen. Det bliver et meget ambitiøst program med en daglig gangkvote på ca. 10 km. Et endeligt program vil foreligge snarest. Vi satser bl a på at besøge folkets hus hvor der ikke er rundvisninger hver dag. En udstilling som ligger fast er et besøg på Prags museum for moderne kunst hvor der er en fantastisk udstilling af Alphonse Muchas kæmpe billeder  Slavisk Epos en helt enestående oplevelse. Ud over Muchas udstilling  er der 4 etager af det 19- og 20. Århundreds største kunstnere, man kan også opleve et tjekkisk bryggeri fra 1499 med pibeline direkte til de stemningsfulde ølstuer med tyk bøhmisk stemning. Og så er der jo karls broen, borgen, Wenzels pladsen, nationalmuseet, hotel Imperial, den originale art nouveau banegård, den spanske synagoge, det jødiske kvarter og man kunne blive ved.